Select Page

Nettilasku on kuudessa vuodessa kasvanut yksinkertaisesta PDF-laskusta ja yhden miehen unelmasta kokonaisvaltaiseksi taloushallinnon ohjelmistoksi, jota käyttää miltei tuhat asiakasta kuukausittain. Nettilaskun tarina on kuitenkin vasta alussa ja yhtenä tulevaisuuden tekijänä Tuomas Holappa aloittaa 1.10.2020 Nettilaskun toimitusjohtajana.

Tuomasta ja koko Nettilaskun tiimiä yhdistää innostus ja usko siihen, että voimme auttaa suomalaisia pienyrittäjiä hoitamaan taloushallinnon rutiinit paremmin – eli antaa yrittäjälle aikaa keskittyä yritystoimintaan ja tarjota mielenrauhan, että talous on hallinnassa ja hommat hoituvat.

”Erityisesti minua innosti Nettilaskussa koko tiimin laaja osaaminen, innostus sekä asiakkaista välittäminen. Koen, että pienessä yrityksessä ymmärretään toisen pienyrityksen haasteet ja halutaan yhdessä etsiä niihin parhaita ratkaisuja. Hyvän perustuotteen lisäksi minua houkutti mahdollisuus suunnitella ja tarjota kokonaan uusia palveluita tukemaan asiakkaiden liiketoimintaa. Pienessä tiimissä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, on mahdollisuus luoda jotain todella uniikkia Suomessa ja ulkomailla”

Tuomas täydentää omalla kokemuksellaan ja osaamisellaan muuta tiimiä ja Nettilaskun tärkeät arvot kuten välittäminen ja luottamus ovat tärkeä osa Tuomaksen arvomaailmaa. Nettilaskun toiminta on monella tavalla uuden edessä ja vuoden aikana tuotekehitykseen on investoitu paljon aikaa ja rahaa. Uusien palvelujen julkaisun lähestyessä on Tuomas täydellinen henkilö varmistamaan, että osaamme oikealla tavalla viestiä mahdollisuuksista, joita nettilasku yrittäjille tarjoaa.

Tulevaisuuden tärkeinä askeleina ovat sekä uusien palveluiden lanseeraaminen että Nettilaskun kansainvälistyminen valituilla markkinoilla. Tämä vaatii paljon tekemistä, yrittäjähenkeä sekä halua ottaa hallittuja riskejä. Siksi haluammekin toivottaa Tuomaksen mukaan joukkoomme luomaan Nettilaskun seuraavaa vaihetta.

Tuomaksen tavoittaa osoitteesta tuomas@nettilasku.fi ja puh:  043 825 7332

Tervetuloa mukaan Tuomas!

Terveisin,
Nettilaskun Jarkko, Daniel, Toni, Dimitrii, Francisco, Patrik, Santeri, Petro, Ville, Timo ja Antti 

Tuomas Holappa

Tuomas Holappa

  • Nettilaskun toimitusjohtaja 1.10.2020 alk. 
  • Tavoitteellinen, rakastaa uusia haasteita ja haluaa olla osa hyvää tiimiä.
  • Asuu perheineen Tampereella.
  • Laaja kokemus taloushallinnon palveluiden myynnin kehittämisestä.