Select Page

Laskurahoituksella kassa kuntoon!

Reskontran ja laskurahoituksen saumaton 

toiminta Nettilasku.fi-alustalla 

mahdollistaa keskittymisen

Liiketoiminnan kehittämiseen.

Laskurahoitus

Laskurahoitus on joustava ja luotettava rahoitusratkaisu yrityksille. Sen avulla saat rahoitusta myyntisaataviasi vastaan.

Laskurahoitus – rahoitusta myyntilaskujasi vastaan

Maksavatko asiakkaasi jatkuvasti laskunsa myöhässä? Haittaavatko pitkät maksuehdot kassankiertoasi? Pankkirahoituksen saaminen voi tänä päivänä olla hankalaa. Ehdot ovat kiristyneet, mutta tarve rahoitukselle saattaa silti olla akuutti. 

Laskurahoitus on rahoitusratkaisu juuri sinulle. Laskurahoitus on yritysrahoituksen muoto, joka tehostaa yrityksesi kassankiertoa. Saat rahoitusta myyntisaataviesi arvosta.

Laskurahoituspalveluumme sisältyy rahoituksen lisäksi raportointi sekä muistutus- ja perintäpalvelut. Sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi – me hoidamme kaiken muun.

Haittaavatko pitkät maksuehdot yrityksesi maksuvalmiutta? 

Sinun ei tarvitse odottaa maksuehdon mukaista, usein 30, 60 tai 90 päivää, saadaksesi rahat tilille. Rahoitusratkaisumme avulla saat myyntisaatavistasi rahat tilille 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Laskurahoitus sopii B2B-myyntiä harjoittaville yrityksille, jotka laskuttavat kotimaisia yrityksiä sekä haluavat parantaa maksuvalmiuttaan, keventää hallinnollista työtä ja pienentää luottoriskejään.