Select Page

Nettilaskun moderni taloushallinto säästää AIKAA!

Yrityksen ja tilitoimiston saumaton 

yhteistyö Nettilasku.fi-alustalla 

mahdollistaa keskittymisen 

OLENNAISEEN

Luo tili ja kokeile ilmaiseksi

Kohti modernia taloushallintoa Nettilasku-sovelluksella

Nettilasku.fi-sovelluksella voit esimerkiksi laatia ja lähettää myyntilaskuja sekä hyväksyä ja maksaa ostolaskuja. Yrityksesi talouden tilan seuraaminen onnistuu missä ja milloin vain. Kirjanpitomateriaalin tuottaminen, palkanlaskenta sekä verohallinnon maksut onnistuvat näppärästi muutamalla klikkauksella. Nettilasku.fi-palvelussa on aina valmiina verkkolaskujen lähetys ja vastaanotto ilman mitään kytkentämaksuja. Pankkiyhteyksien aktivoiminen onnistuu myös helposti.

Yhteinen ja reaaliaikainen Nettilasku.fi-taloushallintoalusta tilitoimiston kanssa mahdollistaa saumattoman yhteistyön. Erilaisilla käyttäjäprofiileilla voidaan rajata kullekin käyttäjälle sopiva toimintaympäristö. Mukautettava ostolaskujen hyväksymiskierto nopeuttaa tositteiden kiertoa yrityksessä ja mahdollistaa tiedon nopean siirtymisen tilitoimistoon.

Tilitoimisto voi käsitellä kirjanpitomateriaalia reaaliajassa, eikä yrittäjän tarvitse toimittaa tositteita kuukausittain tilitoimistoon. Käteis- ja ostokuitit siirtyvät näppärästi Nettilasku.fi-järjestelmään Nettikuitti.fi-sovelluksen avulla. Yrittäjällä on mahdollisuus saada reaaliaikaista tietoa yrityksensä toiminnasta ja avainluvuista nopeissakin tilanteissa.

Kirjanpitomateriaalin sähköinen arkistointi vähentää arkistointitilojen tarvetta. Monipuolisten hakutoimintojen avulla kirjanpitomateriaalin selaaminen on erittäin tehokasta. Organisaatiomuutoksista riippumaton tiedon arkistointi vähentää muutostilanteiden hallinnan ongelmia. Lisäksi tilintarkastus helpottuu huomattavasti, kun kaikki materiaali on ladattavissa nopealta arkistopalvelimelta.

Nettilasku.fi-palvelussa palkkojen laskenta ja maksaminen onnistuu selkeästi ja yksinkertaisesti. Pankkiyhteys on avaintekijänä modernin sähköisen taloushallinnon käyttämisessä.

Nettilasku.fi kokonaisvaltainen taloushallintosovellus on saatavana useana eri versiona. 

 

Nettilaskun tärkeimmät ominaisuudet

Myyntilaskut

Voit lähettää laskuja välittömästi ilman kytkentämaksuja eri kanavia pitkin: ilmaiseksi nettilasku.fi sisäisenä sekä edullisesti verkkolaskuna, paperilaskuna ja sähköpostitse.

Ostolaskut

Voit vastaanottaa kaikki laskusi välittömästi ilman kytkentämaksuja usealla eri tavalla: sähköpostilla, Nettilasku.fi sisäisenä sekä edullisesti verkkolaskuna ja paperilaskuna.

Pankkiyhteydet

Palvelumme avulla voit maksaa yrityksesi laskut sekä lähettämäsi laskut merkitään automaattisesti maksetuksi joka päivä. Lisäksi näet yrityksesi tilien saldon ja tiliotteet helposti.

Palkanlaskenta

Voit laskea palkkoja useille työntekijöille helppokäyttöisen palkanlaskennan avulla. Palkkojen maksaminen onnistuu helposti pankkiyhteyden avulla. Myös työnantajasuoritusten maksaminen onnistuu Nettilasku.fi-palvelussa. Palkat ilmoitetaan automaattisesti tulorekisteriin.

Raportointi

Voit tulostaa laskutusohjelmasta erilaisia raportteja sekä omaan käyttöösi että välitettäväksi tilitoimistoon. Näitä raportteja ovat esim. laskutuksen kuukausi- ja vuosiraportit. Voit halutessasi lähettää raportin suoraan ohjelmasta sähköpostitse esimerkiksi tilitoimistoon kerran kuukaudessa.

Ajastetut myynti- ja ostolaskut

Voit ajastaa laskut laskutettavaksi tiettyinä päivinä. Ajastetut laskut sopivat erityisesti vuokralaskutukseen ja projektilaskutukseen, jossa laskutetaan projekti vaiheittain. Myös toistuvan ostolaskun lisääminen onnistuu.

Dokumentinhallinta

Dokumentinhallinnan avulla hallitset ja säilytät yrityksen tärkeimpiä dokumentteja suojatussa ympäristössä aina saavutettavissa. Dokumenttien käyttöoikeuksien muokkaaminen on mahdollista. Lue lisää myös mahdollisuudesta lisätä sähköinen allekirjoitus dokumentteihisi.

Tuoterekisteri

Laskutusohjelman tuoterekisteriin voit lisätä yrityksesi tuotevalikoiman. Yksittäisten tuotteiden lisääminen ja muokkaaminen tapahtuu manuaalisesti, mutta ison tuoterekisterin lisääminen on helpointa ohjelman tuontitoiminnolla, jolla voit lisätä tuotevalikoiman CSV-tiedostosta.

Varastonhallinta

Varastonhallinnan avulla voit hallita jopa kymmeniätuhansia tuotteita. Luomasi myyntilaskut sekä suoritetut kassamyynnit toimivat luonnollisesti myös varastonhallinnan kanssa.

Kassajärjestelmä

Kassajärjestelmän avulla voit hoitaa käteismaksut sekä korttimaksut. Useat maksupäätteet ovat yhteensopivia Nettilasku.fi-kassajärjestelmän kanssa. Useammankin kassahenkilön toiminta on mahdollista.

Nettilasku tekee työstäsi helpompaa ja turvallisempaa

Nettilaskun järjestelmä on kehitetty tekemään omasta työstäsi helpompaa ja turvallisempaa.

Tiedot pilvessä

Lähettämäsi ja saapuneet laskut sekä muu aineisto ovat saatavillasi 24/7. Pääset käyttämään ohjelmaa millä vain laitteellasi. Ohjelman päivitykset tapahtuvat automaattisesti.

Ajansäästö

Helppokäyttöisen palvelumme avulla säästät aikaasi. Esim. laskun luominen ja lähettäminen onnistuu nopeimmillaan jopa muutamassa sekunnissa.

Turvallisuus

Tiedonsiirto on suojattu pankkien käyttämällä 2048-bittisellä SSL-suojauksella. Palvelimemme sijaitsevat Suomessa sertifioiduissa palvelinsaleissa. Tiedot varmuuskopioidaan päivittäin.

Asiakastuki

Nettilasku.fi-palvelun ystävällisen asiakastuen tavoitat helposti chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta. Kattava ohjetietokanta sisältää noin sata artikkelia.

Nettilaskun lisäpalveluiden avulla saat enemmän aikaan

Järjestelmä on integroitu toimimaan saumattomasti kumppaniemme kanssa. Tämä helpottaa sinun työtäsi

Nettikuitti

Ilmaisella Nettikuitti.fi-mobiilisovelluksella kuvaat ja lähetät kuittisi talteen pilvipalveluumme ja kirjanpitoon. Ei enää haalistuneita kuitteja pitkin toimistoa, kotia tai autoa. Ei enää hävinneitä kuitteja.

Luottotiedot

Luottosuositukset antavat turvallisen pohjan luottopäätöksen tueksi. Nettilaskun ja Intrumin yhteistyön ansiosta tarkastat yrityksen luottotiedot valmiiksi paketoiduilla luottosuosituksilla.

Laskurahoitus

Helppokäyttöisen palvelumme avulla säästät aikaasi. Esim. laskun luominen ja lähettäminen onnistuu nopeimmillaan jopa muutamassa sekunnissa.

Perintä

Nettilasku.fi-laskutusohjelmasta voit helposti ja nopeasti lähettää laskuja perintään. Intrum Oy:n tuottaman perintäpalvelun ansiosta yrityksesi kassatilanne pysyy vakaampana ja stressaat sitten myös vähemmän.